Contacteer ons

Contact Persoon : Bonnie

Telefoonnummer : 13424404654

WhatsApp : +8613424404654

Free call

EFFICIËNTE COMMUNICATIE MET EEN WALKIE-TALKIE

January 21, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over EFFICIËNTE COMMUNICATIE MET EEN WALKIE-TALKIE

Wat zijn Walkie-talkies?

 

Een walkie-talkie is een bidirectionele transmissie en ontvangstradio die in communicatie tussen 2 mensen of een groep mensen wordt gebruikt. Het werkt aan de helft - duplexkanaal wat betekent dat er slechts één persoon kan zijn die radiosignalen stuurt in een tijd terwijl één of meer hetzelfde kunnen ontvangen.

Wat is het verschil tussen een mobiele telefoon en een walkie-talkie? De belangrijkste verschillen tussen twee zijn:

Een mobiele telefoon werkt slechts in plaatsen waar er een gevonden netwerktoren is. Deze toren helpt in transmissie en ontvangst van signalen. Een walkie-talkie vereist geen dergelijke toren. Vandaar kan het in om het even welk terrein worden gebruikt

De afstand is geen factor voor het communiceren door mobiele telefoons. De walkie-talkies werken slechts wanneer zowel de overbrengende als ontvangende radio's bij een bepaalde afstand van elkaar zijn. Als de afstand overschrijdt, zijn de walkie-talkies nutteloos

Wat strekt de mededeling zich van uit walkie-talkies betekenen?

De afstand waartussen twee walkie-talkies effectief zonder interferentie kunnen communiceren wordt genoemd de communicatie waaier.

De lange eisen van de meeste walkie-talkiemerken

 

Er zijn producten in de markt worden verkocht die eisen om een communicatie waaier van bijna 12 km te hebben die! De deskundigen verklaren hoe dit wordt berekend.

Het meeste gamma wordt berekend op een vlak terrein waar de zender en de ontvanger bij lijn van gezicht zonder interferentie bij allen ertussen worden geplaatst. Droevig is dit niet hoe een klant van plan is een walkie-talkie te gebruiken. De interferentie zoals gebouwen, bomen, muren enz. vermindert aanzienlijk de communicatie waaier. Vandaar is het wijzer niet om voor dergelijke eisen te vallen en het product goed te analyseren alvorens te investeren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Bonnie@toywalkietalkie.com
+8613424404654
86-13424404654
Bonnie@toywalkietalkie.com
86-13424404654
285794635